Ads Top

Bu yazımızda CSGO ping düşürme 2020 nasıl yapılır onu göstereceğiz. CSGO ping düşürme kodu kullanarak ping değerlerinizi düşürebilirsiniz.



CS:GO, şu anda oyun dünyasındaki en büyük Fps oyunlarında bir tanesi. Sürekli güncellemeler getirilerek oyun güncel tutuluyor. Oyunun çıkış yapmasının üzerinden 8 yıl gibi uzun bir süre geçse de hala milyonlarca oyuncu sayısına sahip.


CS:GO oyununda iyi oynayabilmeniz için yetenek kadar önemli olan bir diğer şey ise ping değeriniz. Ping değeriniz yüksek ise istediğiniz kadar yeteneğiniz olsun iyi oynayamazsınız. Sizlere vereceğimiz Ping düşürme kodu ile ping değerlerinizin düştüğünü göreceksiniz ve oyunu daha da iyi oynayabileceksiniz.  



CS:GO Ping Nasıl Düşürülür?

- Arka planda çalışıp internetinizi harcayacak uygulamaları kapatın. Bu uygulamalar biraz da olsa ping değerinizi etkiliyor.

- Oyuna giriş yaptıktan sonra ayarlara girin ve geliştirilmiş konsol seçeneğini 'evet' yapıyoruz. Ardından konsolu açarak aşağıda yer alan kodları girin

- rate 128000
- cl_cmdrate 128
- cl_updaterate 128
- cl_interp 0
- cl_interp_ratio 1
- cl_lagcompensation 1
- cl_predict 1
- cl_predictweapons 1

Yukarıdaki kodları kullanarak ping değerlerinizi büyük ölçüde düşürebilirsiniz.

- Wifi bağlantısı kullanmak da ping değerlerinizin yükselmesine sebep olabilir. Bu sebeple kablolu internet bağlantısı kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

- CS:GO oynarken modeminize başka cihazlar bağlı ise ping değerleriniz yükselebilir. Modeminize bağlı olan diğer cihazların bağlantılarını koparmanız durumunda ping değerleriniz düşecektir.



Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.