Ads Top

Pes 2021 Mobile, İOS Ve Android İçin Çıkış Yaptı(İndir)

Pes 2021 Mobile, İOS Ve Android İçin Çıkış Yaptı

Dünyaca popüler futbol oyunlarından olan eFootball PES 2021'nin mobil sürümü yayınlandı. Hem Android hem de iOS kullanıcıları eFootball PES 2021 Mobile'ı ücretsiz olarak indirip oynayabiliyorlar.

Pes 2021 Mobile Çıktı !

Dev Japon firma Konami, dünyanın en popüler futbol oyunu serilerinden olan Pro Evolution Soccer’ın en güncel versiyonu olan eFootball PES 2021’i Android ve İos için yayınladı.

Pes 2021 Mobile, İOS Ve Android İçin Çıkış Yaptı

Tamamiyle online olarak oynanabilen eFootball PES 2021 Mobile, 1,7 GB büyüklüğünde bir indirme boyutuna sahip. Bu nedenle oyunu indirirken Wi-Fi’ye bağlı olduğunuzdan emin olun. Bununla birlikte eFootball PES 2021 Mobile’ın oyun içi kontrollerinin geçtiğimiz yılki ile aynı olduğunu da belirtelim.

Pes 2021 Mobile İndir

Manchester United, FC Barcelona, Juventus, Arsenal, FC Bayern ve AS Roma takımları eFootball PES 2021 Mobile’da tam lisanslı olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca oyunda mevcut ve emekli futbol efsanelerinin önemli anlarını yeniden yaşamanıza olanak tanıyan Iconic Moment Serisi de bulunuyor. PES 2021 Mobile’ı Android cihazınıza indirmek için buraya, iOS cihazınıza indirmek için ise buraya tıklayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.