Ads Top

Playstation 5'in Türkiye'deki Oyun Fiyatları Açıklandı


Merakla beklenen PlayStation 5 Türkiye oyun fiyatları belli oldu. Xbox Series S ve Series X ile rekabet etmeye hazırlanan Sony, ülkemizdeki faaliyetlerini sürdürüyor. Oyuncular, Japon firmanın yeni konsolu ile tanışmak üzere.

Paylaşılan listeyi gören bir çok kişi şaşırmış durumda. Döviz kurlarındaki artışın oyun dünyasına da yansıması bekleniyordu ancak bazı oyunların fiyat etiketi eleştiri oklarının hedefi oldu.

Playstation 5 Türkiye Oyun Fiyatları

Paylaşılan listeye baktığımızda Far Cry 6Assassin’s Creed Valhalla ve  Call of Duty: Black Ops Cold War gibi heyecanla beklenen oyunlar yer alıyor. Bunların dışında PlayStation 5’in özel oyunlarından birisi olarak nitelendirilen Spider-Man: Miles Morales de ülkemizde satışa sunuldu.

Playstation 5'in Türkiye'deki Oyun Fiyatları Açıklandı

Listeye bir göz attığımızda en uygun fiyatlı oyun ise Spider-Man: Miles Morales. Ön sipariş aşaması için geçerli olan bu ücretlerin daha sonra yükselip yükselmeyeceği hakkında herhangi bir bilgiye sahip değiliz.

Ön sipariş ile alınan oyunların fiyatlarına şöyle bir baktığımızda en yüksek fiyatın 779 Türk Lirası olduğunu, en düşük fiyatın ise 459 Türk Lirası olduğunu görüyoruz. Bu bağlamda en pahalı oyunların Demon’s Souls ile Godfall olduğunu söyleyebiliriz.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.