Ads Top

among us nasıl oynanır

Among us son zamanların en popüler oyunlarından bir tanesi haline geldi. Twich ve Youtube yayıncıları tarafından çokca oynanan oyun büyük bir popülarite kazandı. Birçok kişi oyunu yayıncılardan izliyor ancak nasıl oynanıldığını bilmiyor. Bu makalemizde sizler için Among Us nasıl oynanır bu sorunun cevabını vereceğiz.

Among Us Nasıl Oynanır ?

En az 4 en fazla ise 10 kişi ile oynayabileceğiniz oyun da bir uzay gemisini kalkışa hazırlayacaksınız. Bu uzay gemisinin içerisinde 1 veya 2 tane hain bulunuyor. Bu hainlerin amacı ise uzay gemisindeki kişileri öldürmek


among us nasıl oynanır


Among Us oyununu 2 takım halinde oynandığını düşünebiliriz. Bir yanda Uzay gemisini kalkışa hazırlayan mürettabat diğer tarafta ise hainler. Mürattabatın oyunu kazanması için gemideki bütün görevleri tamamlayıp hainleri bulması gerekiyor. Hainler ise mürattabattaki oyuncu sayısını hainlerdeki oyuncu sayısı ile eşitlerse(öldürerek) veya sabotaj geri sayımı bitene kadar yeterli uzay gemisi mürettebatını öldürürse oyunu kazanır. Bu şekilde Among Us nasıl oynanır sorusunun cevabını verebiliriz.


Among Us Nasıl İndirilir ?

Among Us, 2018 yılında çıkış yaptı. Ancak oyun ilk çıktığı tarihte çok fazla ilgi görmedi ve hatta kimse oyunun ismini dahi bilmiyordu. Youtube ve Twitch yayıncılarının oyunu oynamasıyla birlikte oyunun popülerliği ve bilinirliği bir hayli arttı. Peki Among Us nasıl indirilir ?


among us nasıl indirilir

Oyun, Steam'da 10,50 TL'ye satılıyor. Eğer oyunu satın almak istiyorsanız buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz. Gayet makul bir fiyata oyunu satın alabilirsiniz. Tam bir fiyat performans oyunu gerçekten. 


Among Us ücretsiz oynamak mümkün. Oyun, mobil cihazlarda ücretsiz. Buradan oyunun mobil sürümüne ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.