Ads Top

Bu yazımızda Zula oynucularına özel hediye puanı yani Zula HP nasıl kasılır onu anlatacağız. Eğer sizde Zula'da HP kasmak istiyorsanız yazımızı okumaya devam edin.



Zula'da 3 farklı para birimi bulumaktadır. Zula Puanı (ZP), Zula Altını (ZA) ve Hediye Puanı (HP). Bu para birimleri ile envanterinizde ki eşyaları geliştirebilir veya kasa da açabilirsiniz. 

Zula HP Nasıl Kasılır?

Zula'da HP kasmak için birçok yöntem var. Bu yöntemler sayesinde HP kasabilirsiniz. Alt kısımda birkaç tane HP kasma yöntemi anlattık. Anlattığımız bu yöntemler sayesinde HP kasıp, kasa açabilirsiniz.

Hediye Puanı Kasası İle HP Kasmak

Zula oyununda Hediye Puanı kasası açarak HP kasabilirsiniz. 2000 Zula altını karşılığında kasayı açabilir ve 500 ile 10.000 arası Hediye Puanı kazanabilirsiniz.


Harca Kazan İle HP Kasmak

Zula oyununda harca kazan sistemine göre ne kadar çok altın harcarsanız o kadar hediye kazanırsınız. Bu sistemin son aşamalarında HP puanı veriyor. Bu harca kazan sistemi her zaman aynı miktarda HP vermiyor. Bu sebeple kazanacağınız HP puanı değişebilir.

E-Pin İle HP Kasmak

Son HP kasma yöntemimiz ise E-Pin almak. Zula oyununda altın satın alır iseniz Hediye Puanı kazanabilirsiniz. Ne kadar fazla altın alırsanız o kadar HP kasabilirsiniz.

Zula Hakkında Birkaç Bilgi

Zula, Türk yapımı bir Fps oyunudur. 2015 yılında oyun dünyasına adımını atmıştır. Ayrıca Zula, ülkemizde en çok oynanan oyunlardan bir tanesi.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.