Ads Top

Lucifer'ın 5.Sezon Yayın Tarihi Açıklandı

Netfilx platformunun en popüler dizilerinden olan Lucifer'ın 5.sezonu hayranları tarafından uzun zamandır bekleniyordu. Dizinin resmi Facebook hesabından yaptığı paylaşımla birlikte 5.sezonun çıkış tarihi açıklandı.



Lucifer, hayranlarının Netfilix'e yaptığı yoğun baskılar sonucu tayından kaldırılmaktan son anda kurtulmuştu. Dizinin 4.sezonunun yayınlanmasının üzerinden 2 sene geçti ve 5.sezonu büyük bir merakla bekleniyor. Yeni sezon beklediğimizden daha kısa sürede gelebilir.

Son dönemlerdeki en popüler dizilerden olan Lucifer'in 5.sezon tarihi açıklandı. Dizinin resmi Facebook hesabından yapılan paylaşıma göre Lucifer, 21 Ağustos tarihinde geri dönüyor. Yeni sezon oldukça iyi olacak gibi gözüküyor.

Daha öncesinde yeni sezonun bir bölümünün müzikal olarak hazırlandığını ve Debbie Gibson'nun misafir oyuncu olacağını öğrenmiştik. Dizinin sorumlusu olan Ildy Modrovich, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 5.sezonun ardından Dedektif Dan Espinoza karakterini daha çok seveceğimizi söylemişti.



Netflix'in 5.sezon için yaptığı açıklama kısa süre içerisinde kaldırılmıştı ancak dizinin hayranları tarafından yakalanıp paylaşılmıştı. Lucifer dizisinin resmi Facebook hesabından yaptığı paylaşımlar ile yeni sezonun yayın tarihi resmiyet kazanmış oldu.

Aslında 5.sezon Lucifer dizisinin final sezonu olacaktı. Ancak dizinin hayranlarının yoğun baskısı sonucu 6.sezon mümkün oldu. Lucifer dizisi 5.sezonu ile 21 Ağustos'ta Netlix'te.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.