Ads Top

Dün ortaya atılan büyük iddia da  Gta 5'in ücretsiz olacağı söyleniyordu.Nitekim bu iddia doğru olduğu ortaya çıktı.Gta 5 ücretsiz oldu!


Dün ortaya atılan bomba iddiayı sizlerle paylaşmıştık yani Gta 5'in ücretsiz olacağını sizlere szylemiştik.Dün ki paylaştığımız makaleye buradan ulaşabilirsiniz.

Büyük oyun satış platformları bu geçirdiğimiz zor günlerde oyun severler ücretsiz oyunlar sunuyordu.Özellikle de epic games yaptığı ücretsiz oyun kampanyalarıyla adında sıkça söz ettirdi. Bugün de steam in tahtını sarsacak büyük bir kampanya ya imza attı ve Gta 5 oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak sundu.

Gta 5 piyasaya sürülmesinin üzerinden 5 yıl gibi bir süreç geçse de oyun hala deliler gibi oynanmaya devam ediyor. en fazla satış yapan oyun listelerinde hep üst sıralarda yer alıyor. Hal böyle olunca epic games büyük bir kitleyi kendisine çekmek için Gta 5 oyununu ücretsiz yaptı.Bir çok oyun severin çok mutlu olduğunu söyleyebiliriz.

Peki Gta 5 Nasıl Ücretsiz Alınır ?

Epic Games'in başlattığı kampanyaya göre Gta 5 oyununu 21 Mayıs tarihine kadar kütüphanenize ekleyebilirisiniz.Oyunu kütüphanenize eklediğiniz zaman oyun sonsuza kadar sizde kalacak merak etmeyin

İlk olarak Epic Games hesabı açmanız gerekiyor.Buradan ücretsiz bir şekilde epic games hesabı oluşturabilirsiniz.
Eğer bir epic games hesabınız varsa direkt mağazaya girip oyunu alabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra Epic Games Store uygulamasını indirin

Mağazaya girin ve orada Gta 5 'i göreceksiniz . Gta 5'e tıklayıp kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
Tebrikler!artık oyun sonsuza kadar sizde olacak.İyi oyunlar

Gta 5 Minimum Sistem Gereksinimleri


  • İşletim Sistemi: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2
  • İşlemci: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40GHz (4 CPU) / AMD Phenom 9850 Quad-Core İşlemci (4 CPU) @ 2.5GHz
  • RAM: 4 GB
  • Ekran Kartı: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
  • Ses kartı: DirectX 10 uyumlu
  • Sabit Disk Alanı: 65 GB

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.