Ads Top

Büyük İddia: Epic Games , Yarın Gta 5'i Ücretsiz Olarak Oyunculara Sunacak!

Rockstar Games firmasının piyasaya sürdüğü en iyi oynulardan biri olan GTA 5 hala satılmaya ve oynanmaya devam ediyor. Ortaya bomba bir iddia atıldı.Ortaya atılan bomba iddiaya göre yarın Epic Games, Gta 5'i ücretsiz olarak oyunculara sunacak.

17 Eylül 2013 tarihinde oyun dünyasına adımını atan GTA 5, çok büyük bir popülariteye ulaşmış durumda. Gta 5 dünyanın en çok satış yapan oyunları arasında yer alıyor, oyunun çıkış yapmasının üzerinden yıllar geçse de hala deliler gibi sevilip oynanmaya devam ediyor.
Steam platformunda Gta 5 , bir çok oyun sever tarafından satın alınmış durumda.Son paylaşılan verilere göre Gta 5 100 milyon satış yaptı. Oyuncuların bu ilgisinden fazlasıyla memnun olan yapımcı firma Rockstar Games ise oyuna yenilikler getirmeye devam ediyor ve oyuna sürekli güncellemeler getiriyor.Ortaya atılan iddiaya göre yarın, Gta 5 bugüne kadar hiç yapılmamış bir kapmanya ile oyuncuların karşısına çıkacak.


Bugüne kadar özellik de son günlerde Epic Games oyun severle oyun dağıtmaya devam ediyor.En büyük satıl platformu olan Steam'in tahtını sarsmış durumda.Her hafta oyun severler 1 oyunu ücretsiz olarak sunmaya devam ediyor.Epic Games'in yarınki kampanyası Gta 5 ile ilgili olacağı söyleniyor.

Bu bomba iddiaya göre Epic Games, yarın GTA 5'i tüm oyun severlere ücretsiz olarak sunacak. Hatta ortaya atılan iddiaya  oyuncular Gta 5 'in online sürümünü de ücretsiz olarak oynabilecek.Yani oyun tamamiyle kullanıcılara ücretsiz olarak sunulacak.

Bu iddiaların doğru olup olmadığını yarın hep birlikte göreceğiz.Peki sizce ortaya atılan bu iddia doğru mu?

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.