Ads Top


Oyun severlerin merakla beklediği Steam yaz indirimlerinin ne zaman başlayacağı iddialara göre ortaya çıktı. Peki steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak ?


Steam her yıl belirli dönemlerde özel indirimler yapıyor. Bu indirimler arasında oyuncuların en çok beklediği indirim tabii ki de steam yaz indirimleri.Çünkü yaz indirimleri steam da düzenlenen en büyük indirim etkinliği oluyor.Neredeyse her sene indirimlerin tarihleri sızdırılıyor.Görüldüğü üzere bu sene de gelenek bozulmadı. Twitter da Steam yaz indirimleri 2020 tarihi sızdırıldı ve bu sızdırılan tarihin doğrulandığı öne sürülüyor.


2020 Steam Yaz İndirimi tarihi Twitter’daki Pavel Djundik isimli kullanıcı tarafından 25 Haziran - 9 Temmuz olarak açıklandı.Tarihlerin Çinli yapımcılar tarafından sızdırıldığı ve  bu tarihlerin doğrulandığı belirtildi.Geçen sene yapılan Steam Yaz İndirimi de 25 Haziran ile 9 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilmişti. Bu sebeple Steam'ın her sene aynı tarihlerde indirimleri gerçekleştirdiğini söyleyebiliriz.Steam Yaz İndirimleri, başta da söylediğimiz gib yılın en büyük Steam kampanyası olarak kabul ediliyor. Etkinliğin diğer büyük rakibi ise yine bu platformun yaptığı her sene olan Steam Kış İndirimleri .Steam kış indirimlerinde de büyük indirimlerin yapıldığını söyleyebiliriz.Sonuç olarak yaz indiriminden faydalanmak için Haziran - Temmuz aylarını beklememiz gerekiyor.

Steam Yaz İndirimleri her sene çok faydalı geçiyor. Neredeyse bütün büyük oyunlar indirime giriyor ve bir çok kişi oyun satın alıyor.

Peki sizin Steam Yaz İndirimlerinde en çok beklediğiniz oyun hangisi ? En çok hangi oyunu almak için sabırsızlanıyorsunuz ?

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.