Ads Top

Bu yazımızda Epic Games'in ücretsiz olarak dağıttığı Gta 5 ' te online nasıl girilir onu göstereceğiz.


Epic Games 14 Mayıs 2020 tarihinde Gta 5 oyunun premium versiyonunu ücretsiz olarak kullanıcılarına sunmuştu. Eğer oyunu hala almadıysanız ve nasıl alınacağını bilmiyorsanız buradan nasıl alabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Gta 5 çıkış tarihinin üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen hala çok fazla oyuncu sayısına sahip. Özellikle de Epic Games 'in ücretsiz olarak oyunculara dağıtmasından sonra daha fazla oyuncu kitlesine ulaştı. Milyonlarca insan Gta 5 'i indirip oynamaya başladı. Bunun sonucunda Gta Online sunucuları milyonlarca oyuncuya dayanamayıp çöktü.



Gta Online Nasıl Girilir ?

Bazı insanlar için oyunu yeni indirip Gta 5 Online giriş yapmak biraz karmaşık olabilir. Bu sebeple bu yazımızda Gta 5 Online nasıl girilir sorusunu yanıtlayacağız.

Oyuna girdikten sonra karşımıza Story Mode ve Play Online seçenekleri çıkıyor. Burada ' Play Online ' seçeneğine tıklamanız gerekiyor.

Gta Online de bunlara dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz

Herhangi bir çeteye katılın

Oyunda birden fazla çeteye katılabiliyoruz. Çetedeki kişilerle görev yaptıktan sonra bonus para kazanabilirsiniz. 

Beyaz noktalar dikkat edin

Gta Online oynarken haritada beyaz noktalar görebilirsiniz. Bu beyaz noktalar diğer oyuncuları gösteriyor. Size saldırabilirler bu yüzden dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz.



Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.