Ads Top

Rainbow Six: Siege, Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu!

Oyun dünyasının Fps türündeki en popüler oyunlarından olan Rainbow Six: Siege, kısa süreliğine ücretsiz oldu.



En popüler oyun firmalarından olan Ubisoft, son zamanlarda yaptığı kampanyalarla oyuncuların ilgisine çekmeye başladı. Şirket, çok fazla kampanya düzenlemese de yaptığı kısa süreli kampanyalarla adından söz ettiriyor. Şu anda yeni bir kampanya daha başlatan Ubisoft, en popüler oyunlarından bir tanesi olan Rainbow Six: Siege oyununu kısa süreliğine ücretsiz yaptı.

1 Aralık 2015 tarihinde çıkış yapan Rainbow Six: Siege oyunu Ubisoft firmasının başlattığı kampanyaya göre 11 - 15 Haziran tarihleri arasında ücretsiz olarak oynanabilecek. Bu kısa süre içerisinde oyunu beğenip satın almak isterseniz de oyunda büyük bir indirim var.



Dilerseniz biraz da Rainbow Six: Siege oyunundan bahsedelim. Tom Clancy Rainbow Six: Siege, beşer kişilik iki takımdan oluşan bir aksiyon oyunu. Oyunda farklı özelliklerine sahip bir çok karakter bulunuyor. Ayrıca Rainbow Six : Siege, Steam' da en çok çevrimiçi oyuncuya sahip oyunlar arasında yer alıyor.

Ubisoft firmasının başlattığı bu kampanyaya göre Rainbow Six : Siege oyunu sadece PC platfromunda değil Xbox, Playstation ve Pc platformlarında kampanya süresince ücretsiz olarak oynanabilecek.

Rainbow Six : Siege'i Oynamak İçin Yapmanız Gerekenler

- Bu kampanyadan yaralanabilmek için Ubisoft hesabınızın olması gerekiyor. Eğer bir Ubisoft hesabınız yoksa buradan açabilirsiniz.

- Yeni hesap oluşturup giriş yaptıktan sonra buradan kampanya sayfasına ulaşın.

- Girdiğiniz kampanya sayfasında karşınıza platform seçenekleri çıkacak. Burada kendi platformunuzu seçerek oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.