Ads Top


Valorant Fps nasıl arttırılır ? Oyun şu anda kapalı betada olduğu için çoğu oyuncu kasma sorunlarıyla karşı karşıya kalıyor. Bu yazımızda Valorant ' ta Fps nasıl arttırılır onu göstereceğiz.

Öncelikle Valorant oyununu oynayabilmeniz için drop düşürmeniz gerekiyor. Eğer drop nasıl düşürülür bilmiyorsanız buradan öğrenebilirsiniz.

Valorant en iyi sunucuları kullanıyor olsa da fps düşmesi ve geçikme gibi sorunlarla karşılaşılabiliyor.  Ek olarak ta oyun şu anda kapalı betada o yüzden çoğu oyun sever fps sorunları yaşıyor. Fps düşme sorununu çözmeniz için sizlere bazı ipuçları sunacağız.

Ekran Kartı Ayarları

- İlk olarak ekran kartınızın sürücüsünü her zaman güncel tutun

- Nvidia veya Amd hangi ekran kartını kullanıyorsanız ekran kartınızın sürücüsüne girin,kontrol merkezine gidin ve Valorant'ın grafik ayarlarını yapın. Sizlere tavsiyem bütün ayarları kapatıp maksimum performansı tercih et ibarelerini seçmenizdir.

Valorant Grafik Ayarları


Oyunun grafik ayarlarını olduğunca düşürmenizi tavsiye ederim. Daha akıcı bir oyun deneyimi için bütün ayarlarınızı düşük e alın. Bu şekilde Valorant'ı akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz. Aşağıdaki ayarları kendi oyununuzda uygulayabilirsiniz.

Valorant Fps Limitini Kaldırın


Çok iyi bir sisteminiz olsa da kasma sorunları yaşıyor olabilirsiniz. Fps limiti 30 da veya 60 kalmış olabilir. Bunu ayarlamak için ekranın sol üstünde bulunan Valorant logosuna tıklayın Karşınıza çıkan seçeneklerden ayarlar sekmesine gidip video ya tıklayın. Genel kısmın alt tarafındaki Fps limiti seçeneklerini kapatın.

Arka planda çalışan bütün uygulamaları kapatın. Bu bilgisayarınızın rahatlamasını ve Valorant' ta kare hızınızın yükselmesini sağlayacak.Ve son olarak görev yöneticisine girip Valorant'ın önceliğini 'yüksek ' olarak ayarlayın.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.