Ads Top


Playstation 5 fiyatı ve çıkış tarihi açıklandı 

Microsoft firmasının hem Xbox Series S hem de Xbox Series X'in fiyatlarını açıklamasının ardından Sony de yeni bilgileri hayranlarıyla paylaştı. Japon teknoloji devi, yeni oyun konsolunun fiyatını duyurdu. Beklenenden daha düşük bir fiyatla gelen PlayStation 5, hayranları ters köşeye yatırdı.


Yeni nesil konsol savaşları Sony ve Microsoft firması arasında devam ediyor.PlayStation 5 ve Xbox Series X arasındaki rekabeti tam olarak belirleyecek bilgi bugün paylaşıldı. Sony'nin 16 Eylül tarihinde gerçekleştirdiği canlı yayında uzun zamandır merak edilen PlayStation 5 ve PlayStation 5 Digital Edition'ın fiyatları açıklandı.


Bildiğiniz üzere Microsoft, Xbox Series S ve Series X olmak üzere iki yeni oyun konsolunu duyurdu ve bu konsolların fiyatları da açıklandı. İki konsolun Türkiye fiyatları resmi bir şekilde duyuruldu ancak bu duyuru kısa bir süre sonra kaldırıldı. Yine de birçok tüketici bu fiyatları öğrendi ve gözler, bugüne kadar gizemini koruyan PlayStation 5 fiyatlarına çevrildi.


Playstation 5 Türkiye Fiyatı

Playstation 5 Digital Edition : 399.99 Euro

Playstation 5 : 499.99 Euro

Yapılan tahminlere göre Playstation 5'in Türkiye fiyatı vergiler dahil 7.500 TL, Playstation 5 Digital Edition'un ise 6.000 TL olacak.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.