Ads Top


Sony firması, Playstation Plus'ın 10.yılına özel temmuz ayında 2 ücretsiz oyuna ek olarak bir oyun daha vereceklerini ve PS4 teması vereceklerini açıkladı.

Dev Japon şireki Sony'nin popüler markası olan Playstation, kullanıcılarına uzun süre boyunca kullanabilecekleri oyun konsolları sunmasının yanı sıra büyük bir oyun kütüphanesine ücretsiz olarak erişilebilecek Playstatin Plus hizmetini sunuyor. Playsation Plus abonelerine her ay boyunca iki oyun kısa süreliğine ücretsiz olarak sunuluyor.

Sony firması bugün yaptığı açıklama ile Temmuz ayından Playstation Plus abonelerine ücretsiz olarak vereceği oyunları duyurdu. Yapılan açıklamaya göre Rise Of The Tomb Raider : 20 Year Celebration, NBA 2K20 ve Erica oyunları ücretsiz olarak Playstation abonelerine sunulacak.



Bu üç oyun arasından herhangi birisini ücretsiz olarak oynamak isteyen Playstation Plus aboneleri, 7 Temmuz ile 3 Ağustos tarihleri arasında oyunlara ücretsiz olarak erişebilecekler. Playstation Plus Temmuz 2020 oyunlarının aboneler tarafından nasıl karşılanacağı ise merak konusu.

Daha önce de söyledğimiz gibi Sony, Playstation Plus'ın 10.yılını kutluyor. Temmuz ayındaki oyunlara açıklarken bu konuya da değinen dev şirket, 'PS Plus 29 Haziran 2010'da duyurulmasının üzerinden tam 10 yıl geçti. PS Plus'ı bunca yıl desteklediğiniz için sizlere içtenlikle teşekkür etmek istiyoruz.' açıklamasını yaptı.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.